Η ύπαρξη της πισίνας στο χώρο μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Αν, είστε  ένας από τους τυχερούς, είναι φρόνιμο η συντήρηση αυτής και ο τακτικός και σωστός καθαρισμός για να απολαμβάνεται,  τα οφέλη μιας ιδιωτικής πισίνας.

Η χρήση που γίνεται αλλά και ο χώρος στον οποίο βρίσκεται, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, αποτελεί πόλο έλξης μικροβίων και άλλων λυμάτων (φύλλα, χώμα κ.α.). Η χρήση του χλωρίου και των υπολοίπων χημικών για την καθαριότητα αυτής, η οποία επιβάλλεται, δεν είναι αρκετή.

Αν θελετε  να κολυμπάτε στην πισίνα σας, χωρίς να επιβαρύνεται ο οργανισμό έχετε  την τεχνολογία σύμμαχό σας. Οι έξυπνες ρομποτικές σκούπες έρχονται για να σας εξασφαλίσουν την απόλαυση της καθαρής πισίνας.

H Zodiac είναι η παγκόσμια κορυφαία βιομηχανία ανάπτυξης και κατασκευής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για τη πισίνα και το νερό. Εδώ και περισσότερο από 100 χρόνια, με εκατοντάδες επιστημονικό προσωπικό και βραβεία, δημιουργεί προϊόντα με την τελευταία τεχνολογία και προσφέρει όλα τα οφέλη της σε εσάς, για να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο νερό.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ως   dealer της Zodiac για την Ελλάδα μπορούμε να σας προσφέρουμε άμεσα όλη την τεχνογνωσία Zodiac και αποτελεσματικό after sales service για τα προϊόντα της. Όλα τα προϊόντα Zodiac κατασκευάζονται στη Γαλλία, έχουν υποβληθεί σε όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και τεστ και καλύπτονται με εγγύηση έως και 3 χρόνια.

Είμαστε κοντά σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ενημερώσουμε  στο :

Hydrolysis    –     Δ/νση: Ιερά οδός 294  122 43 Αιγάλεω
Τηλ.: 2103467 780
Email: info@hydrolysis.gr