Η ρομποτική σκούπα RA 6750 iQ της ZODIAC , είναι το νέο τεχνολογικό επίτευγμα για τον καθαρισμό της πισίνας σας. Έξυπνο, ευέλικτο και εύκολο στη χρήση θα κάνει παιχνιδάκι την κουραστική δουλειά του καθαρισμού της, διατηρώντας την όμως καθαρή και έτοιμη προς χρήση. Σύμμαχος σας και η τεχνολογία κάνοντας χρήση του tablet ή του smartphone.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της που διαθέτει :

Προσωποιημένο καθαρισμό.

Με το “Sensor Nav System”, η σκούπα ρομπότ αναγνωρίζει το μέγεθος και το σχήμα της πισίνας σας, και βελτιστοποιεί τις κινήσεις της και τον χρόνο καθαρισμού. Ο αισθητήρας πίεσης που διαθέτει, προσφέρει αναβαθμισμένη πρόσφυση στα τοιχώματα της πισίνας και καθαρισμό της γραμμής νερού σύμφωνα με το βάθος της πισίνας.

Αποτελεσματική αναρρόφηση

Η, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνία κυκλωνικής κίνησης των σκουπιδιών μέσα στο φίλτρο, είναι εξαιρετικά ισχυρή και διαρκής. Χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη ικανότητα αναρρόφησης και το πολύ λεπτό σύστημα φιλτραρίσματος, το ALPHA iQ μαζεύει αποτελεσματικά όλους τους τύπους υπολειμμάτων /σκόνης.

Εύκολη στη χρήση (Easy – to – use)

Χάρη στο παντεταρισμένο σύστημα ανύψωσης Easy Lift System, το ALPHA iQ είναι ελαφρύτερο όταν το αφαιρείτε από το νερό. Η εύκολη πρόσβασή του στο φίλτρο και η ορατότητα που προσφέρει το διαφανές παραθυρό του φίλτρου, το καθιστούν εύκολο στη χρήση σε όλες τις περιπτώσεις.

Έξυπνος έλεγχος

Παρακολουθήστε την πρόοδο καθαρισμού ανά πάσα στιγμή μέσω της διαισθητικής διεπαφής της εφαρμογής iAquaLink. Το ALPHA iQ μπορεί να αναβαθμιστεί χάρη στις πιθανές βελτισκοποιήσεις και τις αυτόματες απομακρυσμένες ενημερώσεις.

Εγγύηση για 3 έτη.

Ιδανική για πισίνες διαστάσεων 12Χ6 .