Λίγα λόγια για μένα…

Η επαφή μου με τον χώρο των υδραυλικών γίνεται από μικρό παιδί, καθώς ο πατέρας μου Αριστοτέλης Μάντικας, ιδρύει την οικογενειακή επιχείρηση ξεκινώντας με την παραγωγή μεταλλικών στηριγμάτων, καμπυλών, μαστών, μούφες και ροζέτες.

Το 1963 αφουγκράζεται την αγορά και αποφασίζει να μπει στο χώρο, του νέου και επαναστατικού για εκείνη την εποχή υλικού, του πλαστικού. Τα πρώτα προϊόντα που μπαίνουν στην παραγωγή είναι σιφών δαπέδου και νεροχύτου. Σύντομα όμως, οι ανάγκες του εμπορίου, τον σπρώχνουν για την παραγωγή περισσότερων προϊόντων πλαστικών υδραυλικών ειδών.

Οι αρχές της δεκαετίας του 1990 με βρίσκουν κι εμένα , μετά το πέρας των σπουδών μου, να ασχολούμαι ενεργά με την οικογενειακή επιχείρηση, η οποία επεκτείνεται και στην εμπορία συναφών ειδών, όπου και αναλαμβαάνω εξ ολοκλήρου το εμπορικό κομμάτι.
Η άρδευση , το αυτόματο πότισμα, η ύδρευση και τα μεγάλα τεχνικά έργα μπαίνουν δυναμικά στη ζωή μου.

Η εμπειρία τόσων ετών, τόσο στο χώρο του πλαστικού όσο και του εμπορίου και έπειτα από πολύ σκέψη, το 2015 αποφασίζω να ιδρύσω την δική εταιρεία, την Hydrolysis , όπου είναι το «παιδί», που ονειρευόμουν να δημιουργήσω πάντα

Ο χώρος τον οποίο επέλεξα να σταθώ, στην Ιερά Οδό 71 στο Βοτανικό, σε νευραλγικό σημείο στο κέντρο –απόκεντο των Αθηνών, νομίζω ότι είναι ένα ωραίο σημείο συνάντησης για να μιλήσουμε, να σας συμβουλεύσουμε, να σας εξυπηρετήσουμε και να δώσουμε λύση σε ό,τι σας απασχολεί.

Από τις αρχές του 2019 βρισκόμαστε στην Ιερά Οδό 294 στο Αιγάλεω, στο γραφείο 16, στον 3ο όροφο του εμπορικού κέντρου La Mirage, δίπλα από το άλσος Αιγάλεω, 250 μέτρα από την οδό Θηβών. Είμαστε 650 μέτρα από το σταθμό μετρό του Αιγάλεω και 650 μέτρα από το σταθμό μετρό της Αγίας Μαρίνας σε μία περιοχή με άνετους χώρους για στάθμευση.

Στην Hydrolysis, σας περιμένει μία σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το αυτόματο πότισμα, τα υδραυλικά, την άρδευση, την ύδρευση, τον κλιματισμό, τους ηλιακούς συλλέκτες, έργα υποδομής , βιομηχανικής χρήσης ακόμα και για την πισίνα σας μπορείτε να τα βρείτε κοντά μας και να λύσουν το πρόβλημά σας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε αναλαμβάνουμε και την κάλυψη αναγκών Δήμων, δημοσίων Οργανισμών, Ιδρυμάτων κ.α.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την στήριξη και καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Νικόλαος Αρ. Μάντικας.