• -

Άφθονο, γάργαρο … και καθαρό νερό.

Οι άνθρωποι μπορούν να επιζήσουν χωρίς τροφή για 50 ημέρες, αλλά μόνο λίγες μέρες χωρίς την πρόσληψη υγρών….Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε την αξία του νερού στη ζωή μας.
Οι παράγοντες που επηρεάζουν την πρόσληψη του νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι οι κλιματικές συνθήκες, το υψόμετρο, η φυσική δραστηριότητα (ένταση). Κατά την διάρκεια της άσκησης αλλά και μετά από αυτήν, πρέπει να καταναλώνουμε υγρά προς αναπλήρωση των όσων χάνονται κατά την εφίδρωση. Ενδεικτικά συστήνουμε, μετά την άσκηση, την κατανάλωσης 1,5 λίτρων υγρών για 1 κιλό απώλειας βάρους.
Και φυσικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού , οι απαιτήσεις σε υγρά αυξάνονται λόγω αυξημένης θερμοκρασίας και εφίδρωσης.
Η μειωμένη πρόσληψη υγρών και επακόλουθα η αφυδάτωση, οδηγεί σε μειωμένη αντίληψη, αδυναμία, κόπωση και πονοκέφαλο, αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης μολύνσεων της ουροποιητικής περιοχής, εμφάνιση δυσκοιλιότητας και επιβάρυνση της καρδιαγγειακής λειτουργίας.

Συντελεί στην καλή λειτουργία των ζωτικών οργάνων του σώματος όπως :

Είναι σημαντική τροφή των κυττάρων.
Ρυθμιστής της θερμοκρασίας του σώματος μέσω του ιδρώτα και της αναπνοής.
Μεταβολίζει τους υδατάνθρακες και τις πρωτείνες που χρειάζεται το σώμα μας και τα μεταφέρει στην κυκλοφορία του αίματος.
Βοηθάει στην αποβολή τοξινών μέσω της ούρησης.
Ενεργεί σαν προστατευτικό για τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και το έμβρυο κατά την κύηση.
Σχηματίζει το σάλιο.

Όσο όμως σημαντική είναι η ποσότητα του νερού που δίνουμε στο σώμα μας άλλο τόσο σημαντική είναι και η ποιότητά του.
Με τη χρήση ενός φίλτρου νερού μπορείτε να νιώθετα σίγουροι για την ασφάλεια του νερού που καταναλώνετε.
Το φίλτρο νερού Chrome 1 αποτελεί το πλέον κομψό φίλτρο νερού για κάθε σπίτι . προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε όλες τις βρύσες. Καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο επάνω στον πάγκο.

Στοιχεία επικοινωνίας Hydrolysis
Δ/νση: Ιερά Οδός 294, 122 43 Αιγάλεω
Τηλ.: 2103467 780
Email: info@hydrolysis.gr