• -

Το κρυστάλλινο δώρο της φύσης

Το να πίνει ο άνθρωπος νερό καθημερινά, για κάποιους είναι αναγκαίο κακό. Δεν ξέρουν όμως πόσο κακό κάνουν στον οργανισμό τους, στερώντας από αυτόν, το πολυτιμότερο δώρο που μας προσφέρει η φύση.

Το ποσοστό του νερού στον οργανισμό μας:

Το 92% στο αίμα μας.
Το 75% του εγκεφάλου.
Το 22% στα οστά
Το 75% στους μύες

Συμβολή του νερού:

Στη λίπανση των αρθρώσεων.
Καθαρίζει τα νεφρά και αποβάλλει τις τοξικές ουσίες.
Συμβάλλει στην εξισορρόπηση των ηλεκτρολυτών, οι οποίοι βοηθούν στον έλεγχο της πίεσης του αίματος.

Βοηθάει :

Στην απαλλαγή από υπερβάλλον νάτριο που μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση, στην πρόληψη στομαχικής διαταραχής από λήψη φαρμάκων, αυξάνει τον αριθμό των θερμίδων που καίμε κατά τις καθημερινές μας δραστηριότητες, ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς λείο και με λιγότερες ρυτίδες, και στην απώλεια βάρους κ.α.
Η ημερήσια επαρκής ποσότητα πρόσληψης νερού κυμαίνεται από 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα για τους ενήλικες και 6-10 ποτήρια νερό για τα παιδιά (ανάλογα με την ηλικία). Η αίσθηση της δίψας είναι μία ικανή διέγερση για επαρκή πρόσληψη υγρών. Για τα παιδιά, η ανάγκη για υπενθύμιση από τους γονείς, να πίνουν νερό, πρέπει να είναι συχνή. Ειδικότερα μετά από φυσική δραστηριότητα ή κατά την περίοδο αυξημένων θερμοκρασιών. Το ίδιο ισχύει και για τους ηλικιωμένους γιατί με την ηλικία μειώνεται η ικανότητα της αίσθησης της δίψας.
Όλοι χρειαζόμαστε το νερό, είτε είναι το νερό της βρύσης είτε εμφιαλωμένο. Όμως σε κάθε περίπτωση που θα επιλέξουμε το νερό της βρύσης, χρήσιμο θα είναι να έχουμε ένα ιδιωτικό σύστημα φιλτραρίσματος για να αποφεύγουμε τους μολυσματικούς παράγοντες.
Το φίλτρο Ceramic -1, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να φιλτράρετε το νερό σας.